9.29.2012

Novi broj Direktne akcije!

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalističke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-28.pdf, ili je čitati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-28

U ovom broju donosimo vesti o generalnom štrajku u Grčkoj, sukobima ispred parlamenta u Madridu, protestima u Portugalu, pobuni radnika u Kini, suđenju štrajkačima u Egiptu... Takođe, nastavlja se suđenje Beogradskoj šestorci, a Bojan Elenkov iz Prijedora oslovođen je svih optužbi.


Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kafićima Brat Fidel, Brat Če i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kafiću Kuća čaja, u Zaječaru u Omladinskom centru Zaječar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujući vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slaćemo DA na kućnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivački kolektiv "Direktne akcije"

No comments:

Post a Comment