12.20.2012

Novi broj Direktne akcije!

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalisticke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-40.pdf, ili je citati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-40


U ovom broju objavljujemo tekst radnika sa RTS-a o situaciji na "javnom servisu", mahinacijama i represiji. Donosimo i najavu dvodnevne konferencije koja će se povodom 90 godina postojanja Međunarodnog udruženja radnika i radnica održati u Londonu, gradu čiji siromašni stanovnici umiru od gladi i hladnoće. Takođe možete pročitati i kratak, ali vrlo interesantan, portret Bakunjina iz pera Aleksandra Hercena.

Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kaficima Brat Fidel, Brat Ce i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kaficu Kuca caja, u Zajecaru u Omladinskom centru Zajecar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujuci vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slacemo DA na kucnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivacki kolektiv "Direktne akcije"

No comments:

Post a Comment