12.03.2012

Novi broj Direktne akcije!

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalisticke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-37.pdf, ili je citati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-37










































































U ovom broju donosimo komentar na navodno razračunavanje nove vlasti sa kriminalom i govorimo o dužničkom ropstvu u kome se svi zajedno nalazimo. U Italiji su učenici blokirali 200 škola u okviru borbe protiv "mera štednje", a u Južnoafričkoj republici je u toku veliki štrajk poljoprivrednih radnika. U Modeni, u Italiji, održan je Plenarni sastanak Međunarodnog udruženja radnika i radnica, na kome su učestvovali i delegati Anarhosindikalističke inicijative.

Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kaficima Brat Fidel, Brat Ce i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kaficu Kuca caja, u Zajecaru u Omladinskom centru Zajecar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujuci vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slacemo DA na kucnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivacki kolektiv "Direktne akcije"

inicijativa.org

No comments:

Post a Comment