11.16.2012

Novi broj Direktne akcije

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalisticke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-35.pdf, ili je citati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-35

Šta se krije iza pretnji "grčkim scenarijom" kojim nas plaše političari i "stručnjaci"? Juče je Evropa bila u štrajku, a donosimo i izveštaj sa dvodnevnog generalnog štrajka u Grčkoj. U Beogradu nastavljeno suđenje beogradskoj šestorki.


Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kaficima Brat Fidel, Brat Ce i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kaficu Kuca caja, u Zajecaru u Omladinskom centru Zajecar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujuci vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slacemo DA na kucnu adresu u narednih šest meseci.

Uredivacki kolektiv "Direktne akcije"

inicijativa.orgNo comments:

Post a Comment