7.27.2012

Dia 28. Trenquem-li la festa a calzados Marypaz


DISSABTE 28 DE JULIOL DE 2012, A LES 11:00 H. – CALZADOS MARYPAZ SANT MIQUEL (CARRER SAN MIQUEL 46 – PALMA)
DISSABTE 28 DE JULIOL DE 2012, A LES 12:40 H. — CALZADOS MARYPAZ SINDICAT (CARRER SINDICAT 59 – PALMA)
DIFON AQUESTA INFORMACIÓ AL MAJOR NOMBRE DE PERSONES QUE PUGUIS, GRÀCIES.
CALZADOS MARYPAZ NO RESPECTA ELS DRETS LABORALS DE LES SEVES TREBALLADORES I ES NEGA A RECONÈIXER L’ACOMIADAMENT D’UNA TREBALLADORA AFILIADA A LA CNT.

El sindicat CNT convoca les concentracions a dalt citades pels següents motius:
El passat 19 d’abril de 2012 la nostra companya Elena va ser acomiadada sense cap motiu per l’empresa CALZADOS MARYPAZ, acomiadament que l’empresa es nega a reconèixer, deixant la nostra companya tirada al carrer sense pagar-li per això cap tipus d’indemnització per acomiadament.
Més enllà d’aquest fet injust pel qual hem emprès una campanya de denúncia pública que no pensem abandonar fins que l’empresa reconegui l’acomiadament de la nostra companya, volem informar els consumidors que el sindicat CNT ha detectat que de forma generalitzada a la cadena de sabateries MARYPAZ es donen les següents situacions:
- Mala aplicació del conveni col•lectiu. De forma intencionada, l’empresa aplica a les seves treballadores el Conveni Col•lectiu de la Pell de Sevilla quan realment el conveni aplicable és el del Comerç de les Illes Balears (amb sou molt superior).
- Errònies categories professionals. TOTES les treballadores són “ajudants o auxiliars de dependentes” que és de les categories més baixes, quan en realitat el treball que desenvolupen és el de dependentes o encarregades de tenda.
- Contractació en frau de llei. L’empresa, il•legalment, contracta sota la modalitat de contracte de treball de durada determinada eventual per circumstàncies de la producció, quan realment la relació laboral de les seves treballadores és indefinida.
- Vacances què no es gaudeixen. L’empresa sempre procura que les treballadores no disposin íntegrament dels seus dies de vacances.
A causa d’aquest tipus de pràctiques que exerceix contra les seves treballadores l’empresa CALZADOS MARYPAZ, a la nostra companya Elena a part de la pertinent indemnització per acomiadament l’empresa li deu, a més, 1.459’08 € més interessos legals per móra i el pagament dels honoraris de l’advocat del sindicat.
La cadena de botigues CALZADOS MARYPAZ presumeix, a través de la seva publicitat, d’oferir qualitat, bon servei i de buscar la satisfacció total dels consumidors. Pur màrqueting que oculta el fet de què, en la relació amb les seves treballadores no hi hagi res d’aquesta qualitat, servei i satisfacció que diuen tenir amb els clients.
Aquestes pràctiques mafioses han propiciat la ràpida expansió al llarg i ample de tot l’Estat d’aquesta cadena de sabateries, omplint-se els seus propietaris les butxaques de diners a costa de l’engany i la coacció a les seves treballadores.
CNT no deixarà de denunciar el que ocorre a CALZADOS MARYPAZ fins que es respectin els drets laborals de les seves treballadores.
CAP AGRESSIÓ PATRONAL SENSE RESPOSTA SINDICAL! CNT EN LLUITA AL SECTOR DEL COMERÇ
BOICOT A CALZADOS MARYPAZ, NO COMPRIS LES SEVES SABATES!
SI VOLS MANIFESTAR LA TEVA SOLIDARITAT AMB LES TREBALLADORES DE CALZADOS MARYPAZ VINE A LES CONCENTRACIONS.
T’ESPEREM!
CNT-AIT, S.O.V. Ciutat de Mallorca
Secretaria d’Acció Sindical
SALUT I ANARCOSINDICALISME
PD: el sindicat agrairia a aquelles persones i/o col•lectius que ja sabessin segur que acudiran a les concentracions que es posessin en contacte amb nosaltres per organitzar tot bé, al següent correu: cnt-palma@cnt.es

No comments:

Post a Comment