6.12.2011

Concentració de la CNT Barcelona davant la seu de Vodafone

En el marc del conflicte obert amb l'empresa INTERNITY, distribuïdora de productes VODAFONE, la CNT de Barcelona es va concentrar davant la seu central de Vodafone per exigir la readmissió de la nostra delegada i denunciar la política repressiva de INTERNITY amb els treballadors que exigeixen el compliment dels seus drets. Durant la concentració, es va desplegar una pancarta, mentre que es van repartir octavetes a tots els treballadors, vianants i clients de la botiga, explicant els abusos que han de patir diàriament els treballadors de INTERNITY.


Durant tot el conflicte, VODAFONE s'ha negat a trobar una solució als greus impediments a l'activitat sindical a INTERNITY. Una situació de repressió de la qual Vodafone surt beneficiada, aconseguint amplis beneficis a través de les distribuïdores i les seves pràctiques nefastes, esprement als treballadors i descuidant la qualitat del servei. Incomplint, d'altra banda, la política de responsabilitat social corporativa de la qual VODAFONE fa gala.

Des de la CNT, considerem l'acomiadament de delegats i afiliats com una pràctica particularment greu de repressió sindical i, més encara, com un atac directe al Sindicat, contra el qual oposarem totes les nostres forces. Per això fem una crida a la resta de treballadors de Barcelona a no comprar a les botigues d'aquesta cadena de telefonia, fins que els seus responsables demostrin un mínim de decència i respecte pels drets dels seus empleats.

Bloc de la Secció Sindical: http://cntinternity.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment