11.12.2012

Novi broj Direktne akcije!

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalisticke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-34.pdf, ili je citati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-34

Vlada Srbije priprema novi zloglasni Zakon o radu, po direktivama MMF, a žuti sindikati igraju svoje igre u dosluhu sa vlašću. Juče je oko 400 studenata blokiralo beogradske ulice tražeći beslatno obrazovanje za sve. U Grčkoj traje nedelja štrajkova protiv mera štednje, nastavljaju se pripreme za evropski generalni štrajk 14. novembra, a u Kanadi vlast uvodi nove represivne zakone pa je za nošenje maske na protestu zaprećena kazda i do deset godina zatvora.


Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kaficima Brat Fidel, Brat Ce i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kaficu Kuca caja, u Zajecaru u Omladinskom centru Zajecar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujuci vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slacemo DA na kucnu adresu u narednih šest meseci.

Uredivacki kolektiv "Direktne akcije"

inicijativa.org

No comments:

Post a Comment