10.16.2012

Novi broj Direktne akcije!

Novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalističke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta: http://www.inicijativa.org/files/da/da3-30.pdf, ili je čitati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-30

U ovom broju bavimo se pitanjem korupcije, pišemo o novim manipulacijama Železarom Smederevo i kriminalnim pravilnikom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Takođe, čitajte intervju sa studentom Matematičkog fakulteta u Beogradu koji je početkom oktobra učestvovao u blokadi fakulteta. U vestima iz međunarodnog radničkog pokreta možete se informisati o tome kako su Grci dočekali Angelu Merkel, o antiratnim protestima u Turskoj i štrajkovima u Čileu i Južnoafričkoj republici.

Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kafićima Brat Fidel, Brat Če i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kafiću Kuća čaja, u Zaječaru u Omladinskom centru Zaječar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujući vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slaćemo DA na kućnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivački kolektiv "Direktne akcije"

No comments:

Post a Comment