9.17.2012

Novi broj Direktne akcije!

Obaveštavamo vas da novi broj Direktne akcije, propagandnog nedeljnika Anarhosindikalističke inicijative, možete preuzeti sa našeg sajta:http://www.inicijativa.org/files/da/da3-26.pdf, ili je čitati online: http://issuu.com/direktna.akcija/docs/da3-26

Čitajte o novim merama štednje koje priprema vlast, koje će blagosiljati MMF, kojima se žuti sindikati neće suprotstaviti, a koje će pasti na pleća radničke klase. Takođe, nastavljaju se sudski procesi učesnicima prošlogodišnjeg Anti-NATO protesta, a u Beogradu neofašisti napadaju ljude čekićem. Za to vreme se u Rimu radnici tuku sa policijom, u Čileu se marš sećanja za žrtve Pinočeove diktature završio sukobima sa policijom, a anarhosindikalisti u Britaniji organizuju kampanju protiv neplaćenog rada.

Štampane besplatne primerke Direktne akcije možete potražiti u Beogradu u knjižarama Baraba, Plato i Beopolis, kulturnim centrima REX i CZKD, kafićima Brat Fidel, Brat Če i Brod; u Kragujevcu u kafanama Magma i Marko, u Nišu u udruženju Ženski prostor, u Užicu u kafiću Kuća čaja, u Zaječaru u Omladinskom centru Zaječar, u Sremskoj Mitrovici u knjižari Bukbar i u Novom sadu u knjižarama NUBLU i Mala velika knjiga.

Direktna akcija izlazi zahvaljujući vašim donacijama! Svakome ko pomogne sa 500 ili više dinara slaćemo DA na kućnu adresu u narednih šest meseci.

Uređivački kolektiv "Direktne akcije"

No comments:

Post a Comment