3.23.2012

IAA-Actie Dagen op 29,30 en 31 maart

De Internationale Arbeiders Associatie (IAA) organiseert Actie Dagen op 29, 30 en 31 maart.

De Acties zijn internationaal en tegen kapitalistische bezuinigingsmaatregelen, uitbuiting, en onderdrukking, met de nadruk op wereldwijde, regionale en lokale kwesties/arbeidsconflicten enz.
De IAA-Acties vallen samen met de algemene staking op 29 maart in Spanje. De Spaanse CNT-IAA heeft een oproep gedaan voor een algemene staking en Secties en het IAA-Secretariaat zullen hun solidariteit tonen met onze Spaanse zuster organisatie. 29 maart is ook een Actie Dag in solidariteit met een ontslagen ZSP kameraad uit Roche, Polen. 
We ontvangen informatie over deelname aan de IAA Actie Dagen, tot dusverre van: ZSP (Polen), SF (Groot Brittanie), CNTF vakbonden (Frankrijk), KRAS (Rusland), IAA-Portugal en NSF (Noorwegen). De IAA-Actie Dagen vallen ook samen met de Europese Dag van Actie tegen het kapitalisme op 31 maart (M31), voor een deel georganiseerd door FAU (Duitsland), USI-IAA (Italie) en CNTE (Spanje).

De Internationale Arbeiders Associatie (IAA) is er van overtuigd dat arbeiders moeten strijden tegen de kapitalistische bezuinigingsmaatregelen, uitbuiting en onderdrukking, door directe acties en internationale solidariteit. De IAA Secties worden beheerd door de arbeiders zelf en zonder betaalde "functionarissen", ze doen niet aan klassen collaboratie en zullen geen financiele subsidies ontvangen van de kapitalisten en de staat.

Arbeiders zullen nooit echt vrij zijn van uitbuiting en onderdrukking tot de arbeiders van de wereld organiseren en strijden, met het doel om het huidige kapitalisme te vervangen door een systeem dat door henzelf wordt beheerd, dat echte sociale en economische vrijheid voor de arbeiders kan verschaffen!

Lang leve de IAA en het anarcho-syndicalisme!

Oslo, 12 maart 2012

IAA-Secretariaat

No comments:

Post a Comment