3.01.2011

Open actie vergadering tegen OTTO Workforce

Activisten en solidaire rakkers komen op dinsdag 1 maart om half acht weer bijeen in boekhandel de Rooie Rat (Oude gracht 65, Utrecht) voor de open actie vergadering tegen OTTO Workforce.

Deze Open Actievergadering zal in het teken staan van het organiseren van verzet tegen de uitbuiting van arbeiders door OTTO Workforce zowel hier als in Polen. De grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Nederland noemen zij zichzelf. Uitbuiters is wat wij ze noemen!

In Amsterdam en de Zaanstreek zijn de Anarchistische Groep Amsterdam (AGA) en de Zaanse Anarchistische Groep (ZAG) de straat al op gegaan om hun ongenoegen te laten blijken. Uiteraard kan Utrecht dan niet achterblijven!
In samenwerking met de Vrije Bond, ZSP en losse individuen grijpt ASB Utrecht de gelegenheid aan deze te ondersteunen door een avond op te zetten met het doel om ook in Utrecht een stevig tegengeluid neer te zetten. Daarom nodigen wij iedereen uit om komende dinsdag langs te komen in de Rooie Rat voor een open vergadering om het verzet tegen OTTO in de regio Utrecht te organiseren.

We hopen jou, je vrienden en al jullie goede ideeën te mogen verwelkomen!

ASB Utrecht


Eerdere acties:
 http://www.indymedia.nl/nl/2011/02/73762.shtml
 http://indymedia.nl/nl/2011/02/73891.shtml
 http://indymedia.nl/nl/2011/02/73904.shtml

No comments:

Post a Comment