2.16.2011

Uitzendkrachten OTTO – vechten voor je rechten


Zijn de arbeidsomstandigheden gewaarborgd in het contract afwijken van de werkelijke arbeidsomstandigheden? Heeft u te veel betaalt voor hotel werknemers en wonen in slechte omstandigheden? OTTO zijn inhoudingen te maken van uw salaris in een onrechtvaardige manier? Heeft uw werkgever te laat met betalen of betaalt een bedrag van minder dan het zou moeten zijn? Heb je het gevoel dat je bedrogen?
Als je antwoord “ja” op een van deze vragen – je bent niet alleen in! Wanhoop niet stationair! Hoe langer je wacht, hoe minder kans dat het je lukt om de situatie recht te zetten!

Alle werknemers hebben recht op fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en levensomstandigheden. Deze voorwaarden kunnen worden verbeterd door middel van samenwerking met andere werknemers in de gemeenschappelijke strijd voor hun rechten. Je bent niet alleen / en jij en anderen kunnen helpen. Honderden mensen hebben zeer gelijkaardige problemen – samen handelen om gezamenlijk op te lossen onze problemen.

Vergeet niet dat bij het werken in Nederland, hebt u recht op 328,70 euro per week en 11 uur rust na het werk, en 10 meter per persoon in het hotel werknemers. Salaris moet op tijd betaald, met nauwkeurige facturering onderdelen van de zogenaamde salaris. “Bar”. Termen van contractueel gegarandeerd moet worden voldaan. Als u een lange termijn contract, hebt u waarschijnlijk extra rechten. Als u een link met de werkgever de arbeidsverhouding, moet je het recht op betaalde vakantie-en ziekteverlof, en zelfs te betalen als er geen werk voor je. Laat je niet van het agentschap bedroog u wanneer u een nieuw contract te ondertekenen!

E-mail: ottoslaveforce@gmail.com Tel. +48-609-444-686

Meer informatie over de problemen met het agentschap OTTO en de rechten van de uitzendkrachten in Nederland: www.otto.zsp.net.pl

De campagne werd georganiseerd door de Vrije Bond, ZSP en Priama akcia

No comments:

Post a Comment